Om os

Vi støber fundamenter med faglig ekspertise og ansvar

Om os

Hvem er vi?

Hos FundamentsGruppen er vi specialiserede i at støbe fundamenter over hele Sjælland. Vi bestræber os på at levere Danmarks bedste fundamenter, og det forpligter os til altid at levere højeste kvalitet og bedste service. FundamentsGruppen blev etableret tilbage i 2014, og i dag er vi 7 ansatte, der alle brænder for vores håndværk. Vores base er i Lille Skensved, men vi løfter enhver type opgave på hele Sjælland.

Hos FundamentsGruppen er vi altid klar til tiden

Ejendommens fundament bærer hele bygningens vægt. Et godt fundament er derfor altafgørende for at sikre ejendommens levetid. Blandt andet af den grund, er det vigtigt for os, altid at levere vores løsninger til tiden og overholde enhver aftale og tidsfrist. Vi lægger stor vægt på holdbarhed og kvalitet sammen med god service og tillid. Når arbejdet er slut, klarer vi også den efterfølgende oprydning.

Fundamenter som passer til din ejendom

Om der skal støbes et helt nyt fundament eller udbedres et ældre, er vi hos FundamentsGruppen klar til at løfte opgaven. Når et fundament begynder at vise tegn på, at det synker eller allerede er sunket, er det yderst vigtigt at få det udbedret straks for at undgå alvorlige og bekostelige skader på bygningen. Hvorfor vi med glæde også udfører besigtigelse af fundamentet helt gratis. Fundamenter kan støbes på adskillige måder alt efter jordens bæreevne, og vi bruger derfor gerne vores erfaring og kompetencer til at rådgive og besigtige din ejendom. Det er vigtigt at arbejdet foretages korrekt for ikke at beskadige bygningen yderligere. Vi stiller derfor altid op med kompetente og erfarne fagfolk, når et fundament skal støbes eller understøttes.

Her kan du kontakte os

Ønsker du at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 60 690 690 eller mail info@fundamentsgruppen.dk. Så kan vi tage en snak om støbning et nyt fundament eller en besigtigelse af et nuværende. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Altid indenfor 24 timer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – så kontakter vi dig indenfor 24 timer

Støbt fundament/indvendigt flisearbejde

Vi har fået en rigtig god professionel behandling, ledsaget af relevante forslag til løsninger. – Claus Vad

 

Microcement gulv

Et kanon flot stykke arbejde. Vi skulle have kontaktet dem fra start. Kan varmt anbefales!

– Teknisk Installation ApS

 

Vådrumsmembran og microcement

Jesper var super dygtig og meget behagelig at kommunikere med. Er super tilfreds med resultaterne!

– Mie Andersen