Støbning af fundament udført af specialister

Fundamenter er vores kernekompetence

Støbning af fundament

Lad en fagmand stå for støbning af fundament

Hos FundamentsGruppen er vi eksperter i det, som vi foretager os og vi lægger vægt på kvaliteten af vores håndværk. Vi håndterer enhver opgave uanset størrelse og vi gør dette med den yderste punktlighed og præcision.

Ingen opgave er for stor, og er på samme tid aldrig for lille. Vi har specialiseret os i denne nichebranche, og derfor kan du forvente yderst høj service.

Fundament der holder

Hos FundamentsGruppen er vores speciale at støbe fundamenter, som holder.
Vi tager højde for kvaliteten og fastheden af den underliggende jord og tilpasser vores løsninger. Med erfaring fra adskillige byggeprojekter, er vi det oplagte valg til din næste fundamentsstøbning.

Sammen opnår vi det bedste resultat – hver gang.

fundament ved tilbygning

Hvornår dit fundament bør besigtiges

Et fundament er den nederst placerede del af huset. Dermed er det fundamentet, som bærer husets fulde vægt. Den synlige del af fundamentet, som er placeret over jorden, er husets sokkel. Det kræver en årrække af erfaring og de helt rigtige faglige kompetencer at bygge et fundament.

På denne måde er du også sikret ikke at stå senere med et fundament, der kan give problematik senere, hvis dette ikke er udført af en erfaren og uddannet fagmand.

Her finder du vores kontaktoplysninger

Har du behov for et nyt fundament eller blot en gratis besigtigelse, er du meget velkommen til at ringe til os på 60 690 690 eller skrive til os på info@fundamentsgruppen.dk. Så kan vi tage en snak om dit fundament og komme med et tilbud indenfor et enkelt døgn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – så kontakter vi dig indenfor 24 timer

Støbt fundament/indvendigt flisearbejde

Vi har fået en rigtig god professionel behandling, ledsaget af relevante forslag til løsninger. – Claus Vad

 

Nedrivning og fundament

Hurtig og skarpe tilbud/prisen, behaglig at snakke med og gode projekt-løsninger.

– Asger Ullerup

 

Gravet ud til fundament og støbt fundament

Er rigtig tilfreds med det de har lavet og rigtig flinke at snakke med. Anbefaler dem og ville bruge dem igen, hvis der kom en opgave igen.

– Nicki Stubkjær